Gratis energieschouw

Energieontbijt is geannuleerd!Uitnodiging: Dinsdag 31 oktober gratis energieschouw en vrijdag 3 november energieontbijt  

In samenwerking met gemeente Assen, het programma Ik ben Drents Ondernemer, Energiefonds Drenthe en Asser Energie organiseren we dinsdagochtend 31 oktober een energieschouw in de binnenstad. Tussen 10:00-12:00 uur lopen we de binnenstad in om te “schouwen” hoe jij als ondernemer kosten kunt besparen door energiebesparende maatregelen te nemen. En door met elkaar het gesprek aan te gaan. 


De bevindingen van de energieschouw presenteren we vrijdagochtend 3 november in een ontbijtsessie van 7:45-9:15 uur bij Brownies&downieS (Gedempte Singel).


Wil je graag dat we bij jou in de zaak komen 31 oktober in de ochtend? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp aanmelden energieschouw. Dan nemen we je mee in de route. 

Wil je vrijdag 3 november het ontbijt bijwonen en luisteren wat de schouw heeft opgeleverd? Ook dan graag even aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..