Kom naar de DTM City Demo

Op donderdag 18 juli staat de binnenstad van Assen in het teken van het allereerste DTM (Deutsche Tourenwagen-Masters) -weekend op TT Circuit Assen. Van 17.00 tot 19.00 uur rijden de ruim 600 pk-sterke DTM-bolides langs de Vaart Z.Z. in Assen. De DTM City Demo is gratis toegankelijk en kan vanaf de Vaart N.Z. gevolgd worden.

 

Elektrische autootjes Koopmansplein

Alle kids tot 7 jaar mogen op donderdag 18 juli tussen 13.00 en 17.00 uur gratis op het Koopmansplein-circuitje rijden in toffe elektrische autootjes. Ook wordt vanaf 14.00 uur 's middags de 'race paddock' opgebouwd op de Collardslaan. Hier zijn de DTM- en Formule 1-raceauto’s van dichtbij te bewonderen. Na afloop van de DTM City Demo delen de coureurs op donderdagavond gratis posters met handtekeningen uit op de Kop van de Vaart.

 

Speciale acties in de binnenstad

Bij besteding vanaf €25,- op donderdag 18 juli bij deelnemende winkeliers in de binnenstad maken klanten kans op een van de vijf ritten in een DTM-auto, VIP-kaarten voor de race op zondag, een meet&greet of een van de andere DTM-prijzen. De prijsuitreiking is om 16:30 uur op de Kop van de Vaart. Ook serveren die avond diverse restaurants een speciaal driegangendiner. Meer informatie hierover: www.ditisassen.nl.

Binnenstadsborrel
Vorige item

Binnenstadsborrel

De volgende binnenstadsborrel is op woensdag 28 au...
Read More
DTM City Demo
Volgende item

DTM City Demo

Altijd al snelle auto's van dichtbij willen bekijk...
Read More