Maak je onderneming zichtbaar in de 1e Asser stadsgids!

Maak je onderneming zichtbaar in de 1e Asser stadsgids!

Zodra de vakanties beginnen ligt er op veel vakantieparken en in de verblijfsaccommodaties in de regio de 1eAsser stadsgids klaar. Een compacte en handzame stadsgids met alle relevante informatie voor een bezoek aan Assen.  De stadsgids is het gehele jaar actueel en beschikbaar.

De stadsgids is een handig pocket-size boekje met een eigentijdse lay-out en bevat veel lezerswaardige informatie over Assen. De stadsgids verschijnt in een oplage van 20.000 exemplaren en wordt begin juli 2022 verspreid in Assen en de regio via de VVV Assen, restaurants, winkels, culturele instellingen, dagrecreatie en verblijfsaccommodaties.

Inhoud
De stadsgids geeft thematisch allerlei handige, leuke informatie toegespitst op de toerist. Wat wil de toerist doen en zien, waar kan hij wat huren, wat zijn de bijzonderheden van en in Assen, waar kan hij overnachten en/of eten en drinken.

Thema’s
Highlights van de stad, arrangementen, uit eten en borrelen, cultuur, natuur, evenementen, dag recreatie (binnen en buiten), gezinsactiviteiten, verblijfsaccommodaties en highlights uit de regio.

Doelgroep
Deze stadsgids is gericht op toeristen uit de regio met daarbinnen twee doelgroepen: de 45+ stellen met de interesses in de rust en ruimte van de natuur en het culturele aanbod en gezinnen met jonge kinderen gericht op een kindvriendelijke stad met ruimte en een gepast aanbod.

Meld je nu aan
Wil je met jouw onderneming ook zichtbaar zijn in de 1e Asser Stadsgids? De kosten voor een halve pagina zijn €225,00. Bekijk voor andere mogelijkheden de bijgevoegde tarievenkaart. 

Interesse, stuur dan vóór 1 juni een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerste binnenstadsborrel; allemaal aan de avocado!
Vorige

Eerste binnenstadsborrel; allemaal aan de avocado!

Laat een reactie achter
Donderdag 12 mei was de eerste binnenstadsborrel s...
Lees Verder
Volgende

In gesprek met kritische vrienden

Laat een reactie achter
​‘Hoe kunnen we ondernemers in de binnenstad verle...
Lees Verder