Nieuwe sfeerverlichting

Momenteel wordt er druk gewerkt aan een nieuw sfeerverlichtingsplan voor de binnenstad. 


Een drietal bedrijven is gevraagd een ontwerpplan te maken en offerte uit te brengen. Deze drie bedrijven hebben voor de werkgroep sfeerverlichting, met vertegenwoordigers vanuit MKB Retail, Horeca Assen, Mercurius, Triade en Vaart in Assen, een pitch en presentatie gegeven. Op basis van een uitvraag hebben de bedrijven een ontwerpplan en een offerte uitgebracht. De werkgroep heeft deze beoordeeld en advies voor de voorkeurspartij uitgebracht aan de besturen van MKB Retail, Horeca Assen, Vaart in Assen en de eigenaren van Mercurius en Triade. Dit advies is unaniem overgenomen en hiermee is de definitieve keuze gevallen op leverancier Starlight Holland uit Heino.


Met het sfeerverlichtingsontwerp van Starlight zal Assen er vanaf begin november tot en met eind februari prachtig verlicht uitzien met hangornamenten, mastornamenten, boomornamenten en een paar eyecatchers.


Er wordt nu gewerkt aan de technische uitvoering en de details zodat we deze winter van mooie nieuwe verlichting kunnen genieten. 
Terugblik introductie Stenden Hogeschool in Assen
Vorige

Terugblik introductie Stenden Hogeschool in Assen

Laat een reactie achter
Vrijdag 3 september was er de zeer geslaagde intro...
Lees Verder
Nieuwe versoepelingen van de corona maatregelen
Volgende

Nieuwe versoepelingen van de corona maatregelen

Laat een reactie achter
Met ingang van 25 september worden er nieuwe verso...
Lees Verder