Sinterklaas komt gelukkig toch naar Assen!

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Sinterklaas is onderweg naar Assen en op zaterdag 13 november 2021 komt Sinterklaas met zijn Pieten in de Gouveneurstuin in Assen. Anders dan andere jaren komt de Sint niet met de stoomboot.

Er worden twee voorstellingen gespeeld en er volgt een derde voorstelling in de Sporthal van Marsdijk. De ingang van de Gouverneurstuin is aan de Brink/Kloosterstraat.

  • De eerste voorstelling in de Gouverneurstuin begint om 12.30 uur. De tuin is vanaf 12.00 uur open.
  • De tweede voorstelling in de Gouverneurstuin begint om 14.00 uur. De tuin is vanaf 13.30 uur open.
  • De derde voorstelling is in de Sporthal van Marsdijk. De inloop daarvoor is om 15.30 uur en de show begint om 16.00 uur.

De toegangskaarten zijn gratis. De kaarten voor de Gouverneurs tuin zijn vanaf zaterdag 6 november aanstaande uitsluitend af te halen bij de VVV, Markstraat 8 in Assen.

De kaarten voor de voorstelling in de sporthal van Marsdijk zijn vanaf zaterdag 6 november uitsluitend af te halen bij de Bruna in Marsdijk.

N.B. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.


Voor de kinderen die niet bij de voorstelling aanwezig kunnen zijn is de tweede voorstelling in de Gouverneurstuin te bekijken via een livestream van 14.00 tot 14.30 uur op de website van de Stichting. Ga hiervoor naar www.sinterklaasintochtassen.nl of bezoek de FB pagina van de stichting: Stichting Sinterklaasintocht Assen.

De hele voorstelling is vanaf zondagmiddag 14 november via www.sinterklaasintochtassen.nl (nogmaals) te zien.


Voor alle locaties geldt dat ouders mee mogen maar het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk kinderen aanwezig zijn. Daarom zien we het aantal begeleiders graag beperkt tot alleen ouders of verzorgers.


Een geldige QR code is verplicht voor personen vanaf 13 jaar. Blijf bij klachten, zoals verkoudheid, keelpijn, koorts, geur-en/of smaakverlies thuis.

Parade Día de Muertos
Vorige

Parade Día de Muertos

Laat een reactie achter
Dinsdag 2 november viert Assen de Mexicaanse feest...
Lees Verder
Winterse activiteiten vanaf 3 december
Volgende

Winterse activiteiten vanaf 3 december

Laat een reactie achter
Vanaf vrijdag 3 december starten we met de winterp...
Lees Verder