Terugblik op de online modeshow en vroege vogel actie

Terugblik modeshow en vroege vogel actie

In samenwerking met MKB Retail, Horeca en DNK hebben we op 10 mei een online modeshow georganiseerd. Het idee van de online modeshow was in de tijd ontstaan dat de winkels gesloten waren en mensen op afspraak konden winkelen. Jitse Snoeijng van Van Uffelen bracht het in onze wekelijkse denktank in. DNK heeft het vervolgens mooi opgepakt en er een feestje van gemaakt. De catwalk liep van het podium tot in de zaal, een dj verzorgde de muziek waardoor de modellen, aangedragen door de winkels en de horeca, ontspannen over de catwalk liepen. Enthousiast kwamen ze weer terug; “top geregeld en super dat het weer kon” waren de meest gehoorde reacties. En de reactie van Peter van der Linde van DNK: “Prachtig, wat een energie geeft dit! Samen met alle mensen hebben we er een professionele show van gemaakt. En complimenten voor de modellen, knap gedaan. Volgend jaar weer, alleen dan de zaal vol publiek!”.

DNK heeft de opnames verwerkt tot een leuke film die vrijdag 21 mei bij SPOT TV werd uitgezonden. 

Terugblikkend hebben we snel geschakeld en een mooie activiteit georganiseerd waar iedereen vol enthousiasme aan deelnam. Winkels en horeca zochten elkaar op om gezamenlijk de catwalk op te gaan. De marketing is echter onderbelicht gebleven. Dit werd mede veroorzaakt door het feit dat de film via YouTube niet kon worden gedeeld en een oplossing hiervoor lang uitbleef. De film kun je hier nog bekijken! 

 

De Vroege Vogelactie op zaterdag 22 mei sloot heel mooi aan op de uitzending van de modeshow. Deelnemende zaken aan deze actie waren herkenbaar aan een poster op de ramen waarop zij hun aanbieding/actie en eventueel aangepaste openingstijden kenbaar maakten. Sommige zaken waren al om 7.00 uur open en verleidden het winkelend publiek met mooie acties, aanbiedingen of een vroeg ontbijt.

Voor volgend jaar starten we eerder met de communicatie en zorgen we voor beter weer ;-)

Vorige

Presentatie zomerprogrammering in online denktank woensdag 9 juni

Laat een reactie achter
Er zijn steeds meer versoepelingen van de RIVM-maa...
Lees Verder
Nieuwe winkels en verplaatsingen
Volgende

Nieuwe winkels en verplaatsingen

Laat een reactie achter
In de binnenstad zijn enkele winkels verhuisd en e...
Lees Verder