Uitnodiging: Denk mee over de vrijetijdseconomie van Assen

Op woensdag 13 oktober organiseert de gemeente een werksessie over de vrijetijdseconomie. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!


Aanleiding

De vrijetijdssector is één van de krachtsectoren van Assen. Ondanks de coronacrisis liggen er volop kansen en uitdagingen om de sector verder te ontwikkelen. De gemeente wil samen met u en de sector deze kansen verzilveren. Daarom wordt op dit moment gewerkt aan een toeristische visie en een actieplan. Uw visie, ideeën en ervaringen neemt de gemeente daarin graag mee.


Wat kunt u ervan verwachten?

U wordt bijgepraat over de eerste resultaten van de verkenning en analyse. Deze is uitgevoerd door bureau ZKA leisure consultants. Daarna gaat u in gesprek over mogelijke ontwikkelrichtingen voor de vrijetijdssector. Dit wordt vertaald naar concrete acties. Het wordt dus niet alleen luisteren, maar vooral actief meedenken en meepraten.


Praktische informatie 

Wanneer:       13 oktober 2021

Tijd        :        19:00 – 21:30

Waar      :        in Assen

                       (locatie wordt nader bepaald n.a.v. aantal aanmeldingen)


Aanmelden kan tot 4 oktober door te reageren op deze mail, of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van ‘werksessie vrijetijdseconomie’.


Heeft u vragen over deze werksessie, bel of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Zien we u op 13 oktober? Uw mening is van groot belang!

MVO Bijeenkomst over toegankelijkheid
Vorige

MVO Bijeenkomst over toegankelijkheid

Laat een reactie achter
AssenvoorAssen organiseert samen met Vaart in Asse...
Lees Verder
Online Modeshow
Volgende

Online Modeshow

Laat een reactie achter
Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen heeft in sam...
Lees Verder