Tóch nog zomerprogramma in Assen!

Trots dat we dit nog voor elkaar hebben kunnen boksen in Assen! Na de eerste coronamaatregelen gingen alle plannen voor een zomerprogramma op pauze of in de prullenbak. Evenementen en campagnes hebben veel voorbereidingstijd nodig met vaste waarden. En die hadden we ineens niet meer. Maar we waren vastberaden en kleedden ons concept uit tot de kern. Vanuit die positie konden we het programma snel aanpassen aan de geldende maatregelen. 


Een week voordat de schoolvakanties begonnen wisten we waar we aan toe waren voor de aankomende zomerweken. In rap tempo hebben we met Remco Herlaar van Fun & Feestverhuur Assen en de Gemeente Assen protocollen en ontwerpen opgesteld om in de binnenstad de infrastructuur en communicatie aan te passen. En met succes! 


We hebben veel bereik en effect gehad. Zo hebben we de ondernemers in Assen kunnen ondersteunen door de inwoners van Assen en omgeving een veilig bezoek aan de stad te kunnen aanbieden en toeristen aan te trekken. Heel Drenthe barstte uit zijn voegen met toeristen uit eigen land en daar wisten we klanten van te maken voor de binnenstad van Assen.  Hiermee hebben we een mooie basis voor een traditionele zomerprogrammering in Assen neergelegd!


Assen geeft ruimte!
Vorige

Assen geeft ruimte!

Laat een reactie achter
De zomervakantie is begonnen! We merken dat direct...
Lees Verder
Vaart in Assen biedt hulp aan horecaondernemers!
Volgende

Vaart in Assen biedt hulp aan horecaondernemers!

Laat een reactie achter
Vanuit Vaart in Assen hebben we erg met onze horec...
Lees Verder