Zomerprogramma loopt volop!

Ook deze zomer hebben we weer veel georganiseerd voor bezoekers van onze stad.

Iedere woensdag en zaterdag is er op het Koopmansplein en Ceresplein reuring met spelletjes, activiteiten, springkussens, sport en vertier. In de Gouveneurstuin is er iedere zaterdag cultuur, muziek en activiteiten voor kinderen.


Gasten van 15 campings kunnen op de woensdag gebruik maken van de gratis pendelbus en op veel parken, campings en in horecagelegenheden in Assen en in de regio zien we ons (eerste!) magazine veel terug. Met onze gastdames en -heren, de nieuwe stadsplattegrond en een welkomsttasje met mooie aanbiedingen en informatie voor de vaartoeristen is het voor veel bezoekers aangenaam verpozen in Assen.


Na de zomer zullen we in de denktank de verschillende onderdelen evalueren, zodat we zaken verder kunnen verbeteren. In overleg met onze toeristische partners (TRP) loopt ook de campagne Assen blijft je verrassen door. Hierbij willen we zoveel mogelijk inwoners uit de provincies Noord- en Zuid-Holland en Brabant verleiden om Assen te bezoeken. Al met al een heel mooi pakket om zoveel mogelijk bezoekers naar Assen te krijgen.


Heb je opmerkingen of vragen over de zomer aanpak, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiepakket binnenstad Assen
Vorige

Informatiepakket binnenstad Assen

Laat een reactie achter
De zomer staat voor de deur! En als binnenstad Ass...
Lees Verder
Denktank weer van start!
Volgende

Denktank weer van start!

Laat een reactie achter
Iedere woensdag van 9.00-10.00 uur komt de denkta...
Lees Verder